Radionica “EU fondovi kao pokretači razvoja ruralnih krajeva”

14. kolovoza 2018.

18. kolovoza 2018. (subota) u 15 sati, u Velikoj gradskoj vijećnici Grada Drniša, Trg Kralja Tomislava 1, Drniš, održat će se radionica na temu “EU fondovi kao pokretači razvoja ruralnih krajeva”.

Radionicu organizira LAG “KRKA”, uz suorganizaciju Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Radionica će se održati u sklopu prvog dana 5. Međunarodnog Festivala pršuta – Drniš 2018.

Na radionici će biti predstavljeni:

  •  uvjeti prihvatljivosti i kriteriji odabira u mjerama Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. – prezentacija Krešimir Ivančić, Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za ruralni razvoj, pomoćnik ministra;
  • podnošenje Zahtjeva za potporu za tipove operacija 4.1.1. (ViP i SiP), 4.1.2., 4.1.3. i 4.2.1. (uljare i mljekare), 4.2.2. i 6.4.1. – prezentacija Helena Bakota,  Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Podružnica u Splitsko-dalmatinskoj županiji, viši stručni savjetnik na mjerama ruralnog razvoja;
  • tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” – analiza prihvatljivosti korisnika – prezentacija Ljubica Šolić, LAG “Petrova Gora”
  • programi kreditiranja za male i srednje poduzetnike – prezentacija predstavnika Zagrebačke Banke d.d..

Program radionice možete preuzeti OVDJE.

Zainteresirani za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti na e-mail: lagkrka@gmail.com ili na broj 022/886-693.

Program festivala pršuta nalazi se OVDJE

Više….

Volonterski centar ISKRA

Volonterski centar ISKRA

Udruga ZvoniMir je osnovala Lokalni volonterski centar "Iskra", u okviru projekta "Volontiram jer znam, volim i...