Poziv za prijavu projekata u sklopu PRIMA inicijative

6. veljače 2019.

Objavljen je poziv zainteresiranoj znanstvenoj zajednici za prijavu projekata u sklopu PRIMA inicijative (Partnership for Research and Innovation in the Mediterranean Area).

Opći cilj PRIMA programa je izgraditi istraživačke i inovacijske kapacitete te razviti znanje i inovativna rješenja za agro-prehrambene sustave, učiniti ih održivima te pružiti integriranu opskrbu vodom i upravljanje na Sredozemlju. Dalje, cilj je uspostavljene sustave učiniti sposobnim odgovarajuće se nositi s pitanjima klime, učinkovitim, ekonomičnim i ekološki i socijalno održivim te da doprinose rješavanju nedostatka vode, sigurnosti hrane, prehrane, zdravlja, blagostanja i migracijskih problema.

Više o PRIMA pozivu 2019. može se saznati na ovoj poveznici, a sve relevantne dokumente možete preuzeti na sljedećoj poveznici

Institucije zainteresirane za podnošenje projektnih prijedloga mogu pronaći projektne partnere iz drugih zemalja sudionica PRIMA inicijative korištenjem tražilice partnera, a na istoj poveznici mogu iskazati svoj interes za sudjelovanje u konzorciju te objaviti kontakt podatke o sebi, teme za koje su zainteresirani i slično.

Više o PRIMA inicijativi te o mogućnosti sudjelovanja za hrvatske prijavitelje može se pronaći na sljedećoj poveznici.

Izvor: http://www.europski-fondovi.eu/

Više….

Fond za regionalnu suradnju

Fond za regionalnu suradnju

24. siječnja 2018. u prostorijama Norveške kuće u Bruxellesu predstavljen je novi fond Europskog gospodarskog prostora...