ODRŽANE PRVE REGIONALNE RADIONICE ZA LAG-OVE U ORGANIZACIJI HMRR-A

26. listopada 2022.

U ponedjeljak, 24. listopada 2022.godine, održane su  prve regionalne radionice na temu „Pripremne aktivnosti za izradu LRS 2023.-2027. /Intervencije“.

14 LAG-ova regije Istočna Hrvatske okupilo se u eko-etno selu Stara kapela – Tunjina kuća, u domaćinstvu LAG-a Posavina te uz koordinaciju LAG-a Karašica.

Istovremeno, u Ludbregu se okupilo 12 LAG-ova na zajedničkoj radionici dviju regija, Sjeverozapadne i Središnje Hrvatske, u domaćinstvu i koordinaciji LAG-a Izvor.

Iznimno nam je zadovoljstvo izvijestiti kako je 26 LAG-ova prepoznalo važnost umrežavanja, povezivanja i suradnje da kroz dijalog i konstruktivnu raspravu aktivno razgovaraju o važnim pitanjima glede kreiranja Intervencija i  izrade lokalne razvojne strategije za novo programsko razdoblje PRR-a 2023.-2027.

Ovim putem zahvaljujemo koordinatorima i domaćinima na velikoj pomoći pri organizaciji ovih nadasve uspješnih radionica te svim LAG-ovima na sudjelovanju.

Prva regionalna radionica za regiju Sjeverni Jadran, Lika i Gorski kotar održati će se u Umagu, 3.studenog 2022.godine u domaćinstvu LAG-a Sjeverna Istra.

Više….