Završena dvodnevna radionica “Smijeh je lijek” u sklopu projekta “Pričam ti priču”

12. siječnja 2023.

Jučer smo završili dvodnevnu radionicu “Smijeh je lijek” koja je za cilj imala postići to da naši mali sudionici, djeca od 1. – 4.razreda OŠ uz smijeh, zabavu te čitanje šaljivih tekstova prilagođenih njihovoj dobi, uvide kako nisu sve knjige ozbiljne tematike. Tako smo drugi dan ove radionice iskoristili za otkrivanje knjiga na temu dječjih i društvenih igara. Jedna od posebno zanimljivih igara koju smo pronašli među koricama, bila je igra crtanja životinja pomoću brojeva u čemu su se naši mali sudionici rado okušali. Pronašli su i neke pomalo već zaboravljene igre koje su još njihovi djedovi i bake igrali kao djeca. Uz igru, smijeh, čitanje i analizu pročitanog završili smo ovu veselu priču. Nastavljamo druženje na novim radionicama različitih tematika kako bismo povećali interes za čitanjem i otkrivanjem predivnih svjetova u koje nas knjige mogu odvesti.

Radionica “Smijeh je lijek” aktivnost je projekta “Pričam ti priču” kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Hrvatske mreže za ruralni razvoj.

Više….

Zabilježite datum!

Zabilježite datum!

Dragi partneri i prijatelji, ovim putem najavljujemo održavanje 5. Hrvatskog ruralnog parlamenta koji će se održati...

Okusi Slavonije

Okusi Slavonije

Radionica Okusi Slavonije održana je u lipnju u Bošnjacima u Centru za promociju poljoprivrede i ruralnog razvoja...

Poljoprivreda i ruralni razvoj VSŽ

Poljoprivreda i ruralni razvoj VSŽ

Hrvatska mreža za ruralni razvoj provodi projekt pod nazivom “Poljoprivreda i ruralni razvoj VSŽ” financiran od strane...