POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA

5. ožujka 2021.

Predstavnik/ca ste organizacije civilnog društva (OCD-a) s područja grada Zagreba, Dubrovačko-neretvanske, Istarske, Osječko-baranjske, Primorsko-goranske, Šibensko-kninske ili Vukovarsko-srijemske županije?

Zanimaju vas teme kao što su održivi razvoj, društvene inovacije, organiziranje i mobiliziranje zajednice, lokalni razvoj vođen zajednicom, lokalna filantropija, volonterstvo, društveni kapital i sl.?

Pozivamo vas da sudjelujete u Školi za lokalni održivi razvoj, koju ove godine ODRAZ s partnerima provodi kao dio aktivnosti projekta „SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost“. Pridružite se partnerima u projektu te se prijavite najkasnije do 12. ožujka 2021.

Aktivno se uključite u projekt #SUSTINEO i postanite dio Mreže za lokalni održivi razvoj!

#ZaOdrživost #ODRAZovaŠkola #OdraziSe

Više informacija

https://www.odraz.hr/novosti/odraz-ove-vijesti/prijavite-se-za-sudjelovanje-u-odraz-ovoj-skoli-za-lokalni-odrzivi-razvoj-2021/?fbclid=IwAR02gFcRVtH7mbUxNhLc7KKTr2jXpsngNi5NRNrQR3pxNnUK-eMv6c2qMMM

Više….

4.Hrvatski ruralni parlament

4.Hrvatski ruralni parlament

Dragi prijatelji i suradnici, s ponosom najavljujemo održavanje 4.Hrvatskog ruralnog parlamenta pod pokroviteljstvom...

Šumski istraživači

Šumski istraživači

Hrvatska mreža za ruralni razvoj partner je na projektu "Šumski istraživači" čijim ciljem se pridonosi jačanju znanja...