Poziv na pripremu postera: Interdisciplinarnom suradnjom do bolje kvalitete života u ruralnim prostorima

27. veljače 2017.

Objavljujemo poziv za predstavljanje znanstvenih i stručnih projekata u okviru posebne poster-sekcije “Interdisciplinarnom suradnjom do bolje kvalitete života u ruralnim prostorima” u sklopu drugog Hrvatskog ruralnog parlamenta.

Poziv je namijenjen znanstvenicima i stručnjacima svih struka koji svojim znanstvenim ili stručnim projektima pridonose razvoju ruralnog prostora – primjerice geografi, agronomi, prostorni planeri, arhitekti, konzervatori, sociolozi, etnolozi, razne tehničke struke itd.
Pozivamo Vas da u poster-sekciji predstavite svoje znanstvenoistraživačke projekte, znanstvene radove kao i stručne radove i projekte koji se bave ruralnim prostorom ili doprinose poboljšanju uvjeta života u ruralnim prostorima.

  • Rok za prijavu teme postera je 20. ožujka 2017. Obavijest o prihvaćanju zaprimit ćete 1. travnja 2017.

Poster-sekcija bit će poseban dio događanja drugog Hrvatskog ruralnog parlamenta na kojem očekujemo oko 250 sudionika – dionika ruralnog razvoja iz Hrvatske i inozemstva. Organizatori će osigurati da posteri budu izloženi sva tri dana održavanja. U sklopu prvog dana poster-sekcija će imati poseban termin u kojem će autori imati priliku i osobno predstaviti svoje projekte ili radove. Posteri koji budu dostavljeni i u digitalnom obliku bit će objavljeni na internetskoj stranici Hrvatskog ruralnog parlamenta.

Više o uputama za prijavu i tehničkim uputama za pripremu postera možete pronaći u pozivu:

Više….