Održana posljednja aktivnost projekta “Pričam ti priču”

15. lipnja 2023.

9.lipnja 2023. godine Hrvatska mreža za ruralni razvoj održala je “Natjecanje u čitanju” – završnu aktivnost projekta “Pričam ti priču”.

Natjecanju je pristupilo 16 sudionika koji su podijeljeni u dvije skupine: prvu skupinu činili su učenici 1. i 2. razreda OŠ, dok su drugu skupinu činili učenici 3. i 4. razreda OŠ.  Glavnu nagradu u 1. skupini ponijela je Kira Shapka, učenica 1. razreda sa pročitanih 167 riječi u 3 minute , a glavnu nagradu u 2. skupini ponijela je Franka Kobaš, učenica 3. razreda sa pročitanih 355 riječi u istom vremenu.

Po završetku natjecateljskog dijela uslijedio je prigodan ručak nakon kojeg su uz glavne nagrade, podijeljene diplome te brojne utješne nagrade svim sudionicima, a nakon deserta druženje kroz projekt “Pričam ti priču” privedeno je kraju.

Ukupna vrijednost ovog projekta “Pričam ti priču” je 45.273,48 € od kojeg Europska unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancira iznos od 38.482,46 €, a preostali iznos od 6.791,02 € sufinanciran je sredstvima državnog proračuna Republike Hrvatske.

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Hrvatske mreže za ruralni razvoj.

Više….