Najava radionice “Smijeh je lijek”

19. prosinca 2022.

Hrvatska mreža za ruralni razvoj nastavlja s radionicama u sklopu projekta “Pričam ti priču” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Pozivaju se djeca od 1.-4. razreda osnovnih škola na radionicu naziva “Smijeh je lijek” koja će se održati u srijedu, 21. prosinca ove godine u prostorijama dječje igraonice udruge Golubovi, na adresi Aleja Matice Hrvatske 8, Županja – s početkom u 12:30 h. Zbog ograničenog broja sudionika, molimo roditelje/skrbnike da prijave sudjelovanje djeteta mail adresu: info.hmrr@gmail.com ili porukom/pozivom na broj telefona: 091/619-3541.

Draga djeco, radujemo se nastavku ugodnog druženja, igre i čitanja u ovom predblagdanskom ozračju! Stoga, dođite i vidite što smo vam ovoga puta pripremili!

Podsjećamo, radionica “Smijeh je lijek” aktivnost je projekta “Pričam ti priču” ukupne vrijednosti 341.090,40 HRK, od kojeg Europska unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancira iznos od 289.926,84 HRK, a preostali iznos od 51.163,56 HRK sufinanciran je  sredstvima državnog proračuna Republike Hrvatske.

Ovom radionicom želi se djecu potaknuti na čitanje, kako bi čitanjem šaljivih tekstova prilagođenih njihovoj dobi, uz zabavu i smijeh, shvatili da nisu sve knjige ozbiljne tematike.

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Hrvatske mreže za ruralni razvoj.

Više….