Najava Kreativne radionice u sklopu projekta “Pričam ti priču”

4. ožujka 2023.

Nakon održane četverodnevne radionice pod nazivom “Čitanje uz napitak”, nastavljamo druženje s našim malim sudionicima kroz novu radionicu u sklopu projekta “Pričam ti priču”.

Riječ je o trodnevnoj Kreativnoj radionici koja će se održavati od srijede 8. ožujka do petka 10. ožujka 2023.godine na adresi Veliki kraj 66, Županja, s početkom u 12:00 h.

Ovim putem pozivamo sve naše dosadašnje sudionike radionica u sklopu projekta ”Pričam ti priču” te sve zainteresirane koji nam se žele pridružiti, a uzrasta su od 1. do 4. razreda OŠ da se odazovu pozivu te dođu na našu Kreativnu radionicu.

Kroz ovu radionicu osvrnuti ćemo se na sve dosadašnje priče, zbirke pjesama te knjige koje smo čitali i koristeći maštu kroz pisanje i oslikavanje načiniti vlastite kratke priče. Zbir ovih maštovitih i kreativnih priča s potpisom njihovih mladih autora tiskati ćemo u publikaciju kao predivnu uspomenu na ova naša druženja uz čitanje i knjigu.

Prijaviti djecu za sudjelovanje možete mailom na adresu: info.hmrr@gmail.com ili pozivom/porukom na broj: 091/619-3541.

Kreativna radionica koju provodi Hrvatska mreža za ruralni razvoj, aktivnost je projekta “Pričam ti priču” (UP.02.1.1.15.0024) koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Hrvatske mreže za ruralni razvoj.

Više….