Najava drugog dijela radionice “Snimalica” u sklopu projekta “Pričam ti priču”

26. svibnja 2023.

Hrvatska mreža za ruralni razvoj održala je 22. – 24. svibnja prvi dio radionice “Snimalica” za djecu uzrasta od 1. do 4. razreda OŠ u sklopu koje su sudionici imali zadatak izabrati pjesmu koja im se posebno sviđa, koja za njih ima posebno značenje i koju žele nekome ili nečemu posvetiti. Nakon odabira pjesme i razgovora o istima, sudionici su vježbali čitati izabrane tekstove kako bi ih što tečnije i čitkije pročitali, a potom i snimili. Snimke izabranih pjesama podijeliti će se sudionicima sljedeći tjedan u nastavku drugog dijela istoimene radionice. Neki od sudionika izabrane pjesme su posvetili obitelji, prirodi, sunčanim danima koji su nam napokon došli, a neki su pjesme birali jer jednostavno vole životinje, radost i smijeh ili im se sviđaju rime u pjesmi.

Završni dan, kao drugi dio ove četverodnevne radionice, održati će se u srijedu, 31. svibnja ove godine na adresi: Veliki kraj 66, Županja, u prostorijama Hrvatske mreže za ruralni razvoj, s početkom u 12:30h

Radionica “Snimalica” aktivnost je projekta “Pričam ti priču” (UP.02.1.1.15.0024) koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Hrvatske mreže za ruralni razvoj

Više….