Razvojne perspektive projekta Slavonija, Baranja i Srijem

Filter photo

[22.2.2018.]

Prva Konferencija slavonsko-baranjsko-srijemskih LAG-ova ''Razvojne perspektive projekta Slavonija, Baranja i Srijem'' održat će se 6. i 7. ožujka 2018. u Našicama u Dvorani Pastoralnog centra EMAUS, Kralja Tomislava 1, Našice.

Pozivnica   Program

Konferenciju organiziraju udruga za kreativni razvoj Slap i LAG Karašica, uz podršku ostalih slavonsko-baranjsko-srijemskih LAG-ova. Održat će se pod pokroviteljstvom ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac i osječko-baranjskog župana Ivana Anušića. Partneri i suorganizatori su Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Cilj je stvoriti prostor za razgovor svih ključnih dionika regionalnog razvoja, istaknuti razvojne mogućnosti, ukazati na razvojne prilike, pokrenuti nove inicijative, učiti na dobrim i poticajnim projektima, osnaživati i graditi održive poslovne modele. Organizatori pritom naglašavaju ulogu LAG-ova kao međusektorske poveznice i nositelje lokalnog razvoja u ruralnom prostoru.

Pozvani su zaposlenici, članovi i volonteri LAG-ova, županija, gradova, općina, razvojnih agencija, organizacija civilnog društva i drugi dionici razvoja. * Prijaviti se možete do 2. ožujka 2018. ispunjavanjem prijavnice: Konferencija/prijava

Želite li primati HMRR Info?

HMRR je član mreža

Prepare network logo Elard logo Hrvatski LAG-ovi logo