Mogućnosti ulaganja u šumska područja i poboljšanje isplativosti šuma

Filter photo

[14.11.2016.]

Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari u suradnji s Odjelom za poljoprivredu Zadarske županije i Savjetodavnom službom organizira set predavanja i okruglih stolova ''Mogućnosti ulaganja u šumska područja i poboljšanje isplativosti šuma''.

Predavanjima se želi razviti svijest o pametnom gospodarenju šumskim područjima, informirati okupljene o mogućnostima financiranja iz europskih i nacionalnih fondova. Prvo predavanje i okrugli stol ''Proizvodnja i marketing šumskih proizvoda'' održat će se u srijedu, 16. studenoga 2016. s početkom u 9.30 sati u prostorijama Općine Tkon. Predavanja će se kroz prosinac održati u Poličniku i Obrovcu.

Program i više informacija možete pronaći ovdje: http://bit.ly/2fxOrNt

Prijaviti se možete na mail: udrugazaruralnirazvojrk@gmail.com, a sve dodatne informacije dobiti na: 023 233 170 ili 091 542 48 41.

Cilj predavanja je predstaviti mogućnosti apliciranja na mjere  Programa ruralnog razvoja RH prihvatljivim korisnicima : šumoposjednicima, udrugama šumoposjednika, interesnim skupinama, udrugama za zaštitu prirode, planinarskim i lovačkim društvima, turističkim zajednicama, agencijama za avanturistički turizam, seoskim domaćinstvima koja se bave oblicima seoskog turizma ili proizvodnjom ekološke hrane sakupljene u prirodi i prerađivačima ljekovitog i aromatičnog bilja te LAG-ovima.

Izvor: Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari

Želite li primati HMRR Info?

HMRR je član mreža

Prepare network logo Elard logo Hrvatski LAG-ovi logo