Najavljujemo radionicu usklađivanja strategija LAG-ova i budućnosti CLLD-a

Filter photo

[4.12.2017.]

HMRR organizira radionicu o usklađivanju strategija LAG-ova i budućnosti lokalnog razvoja vođenog zajednicom 2021.-2027. Radionica će se održati u Đurđevcu, u petak, 8. prosinca 2017. s početkom u 12 sati. Domaćion radionice je član HMRR-a, LAG Podravina.

Na radionicu su pozvani svi koji se u svom radu bave s pristupom lokalnog razvoja vođenog zajednicom (CLLD, skraćenica od Communitiy Led Local Development): udruge, lokalne akcijske grupe (LAG), ruralne mreže, akteri ruralnog i regionalnog razvoja, mediji i ostali relevantni dionici.

PROGRAM / Program je dostupan ovdje: Program_Đurđevac2017. Radionica se sastoji od dva tematska dijela:

I. dio / Usklađivanje strategija LAG-ova: iskustva i preporuke

Svrha prvog dijela je podijeliti iskustva s usklađivanjem lokalnih razvojnih strategija LAG-ova nakon izmjena Pravilnika o provedbi podmjera Mjere 19.

II. dio / Novi europski model lokalnog razvoja vođenog zajednicom - CLLD

Svrha drugog dijela je predstaviti i prodiskutirati o novom modelu CLLD-a za razdoblje 2021.-2027. predstavljenom na trećem Europskom ruralnom parlamentu, predstaviti mišljenje Europskog gospodarskog socijalnog odbora o navedenoj temi te najaviti kampanju za uspostavu kontinentalnih FLAG-ova (LAG-ova u ribarstvu) u Hrvatskoj.

PRIJAVE I SUDJELOVANJE / Kotizacija za radionicu uključuje trošak organizacije, ručka, osvježenja, degustacije vina te ulaznice za Muzej Grada Đurđevca, a iznosi: 250 kn po sudioniku za članove HMRR-a, 300 kn po sudioniku za ostale.

Molimo prijave izvršiti do srijede, 6. prosinca ovdje: Prijavnica_Đurđevac2017

S obzirom na ograničene kapacitete lokacije održavanja radionice, prednost imaju članovi HMRR-a i oni koji se prijave među prvima.

Vidimo se u Đurđevcu!

Foto: mtbavantura.org/peski

Želite li primati HMRR Info?

HMRR je član mreža

Prepare network logo Elard logo Hrvatski LAG-ovi logo