Poziv na edukaciju o menadžmentu volontera

Filter photo

[22.09.2016.]

Udruga ''MI'' Split poziva organizacije civilnog društva i javne institucije na dvodnevnu edukaciju iz područja Menadžmenta volontera na temu volontiranja zaposlenika iz poslovnog sektora. Edukacija će se održati 28.-29. rujna 2016. u Splitu.

Edukacija će se održati u sklopu projekta "Širenje područja suradnje - korporativno volontiranje kao inovativni oblik filantropije i resurs za razvoj civilnog društva".

Za razvoj volontiranja zaposlenika iz poslovnog sektora važnu ulogu imaju i neprofitne organizacije u zajednici koje provode i razvijaju volonterske programe u koje uključuju zaposlenike poslovnih organizacija. Jedan od ciljeva edukacije jest razvoj dugoročnih volonterskih programa, osmišljavanje kvalitetnih volonterskih akcija za volontere iz poslovnog sektora, povezivanje raspoloživih kapaciteta poslovnih s neprofitnim organizacijama te osiguranje podrške kroz suradnju.

Više informacije možete pronaći ovdje > http://bit.ly/2dlnAXc

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u edukaciji, pošaljite ime, prezime i kontakt e-mailom na kontakt@vcst.info, nazovite na 021/329 130 ili posjetite prostorije Udruge "MI" - Split na adresi Sinjska 7/II, Split, najkasnije do 23. rujna 2016.

Izvor: Udruga MI

Želite li primati HMRR Info?

HMRR je član mreža

Prepare network logo Elard logo Hrvatski LAG-ovi logo