Novi ciklus edukacija "Mala škola za udruge"

Filter photo

[19.09.2016.]

Udruga "MI" u okviru Programa STEP najavljuje novi ciklus edukacija "Mala škola za udruge" koji će se održavati u Splitu s početkom 29. rujna 2016.

Mala škola za udruge održavat će se jednom tjedno s trajanjem od 3 sata (četvrtkom od 10.00 do 13.00). Prvi termin je 29. rujna 2016.

Predviđeno je 10 modula koji će pokrivati najvažnije teme iz rada udruga: Uvod u rad organizacija civilnoga društva, uloge u organizaciji / Mogućnosti financiranja udruga / Izrada problemskog stabla / Logička matrica / Proces izrade projektnog prijedloga / Proces izrade projektnog proračuna / Projektni menadžment, izvještavanje, praćenje, evaluacija / Odnosi s javnošću / Volonterstvo / Društveno poduzetništvo / Vidljivost, internet, društvene mreže, baze podataka, Registracija u sustave PADOR / PIC.

Radionice su besplatne i namijenjene za predstavnike neprofitnih organizacija i jedinica lokalne/regionalne samouprave iz Splitsko-dalmatinske županije.

Prijava je moguća putem ovog obrasca, a Udruga "MI" zadržava pravo selekcije polaznika. Maksimalni broj polaznika je 12.

Više informacija možete pronaći ovdje: http://bit.ly/2cBLRq4
Izvor: Program STEP

 

Želite li primati HMRR Info?

HMRR je član mreža

Prepare network logo Elard logo Hrvatski LAG-ovi logo