>> Postanite član

Tko može biti član HMRR-a?
Samo pravne osobe - registrirane organizacije civilnog društva na području Republike Hrvatske, koje imaju interes i/ili djeluju na dobrobit razvoja ruralnih prostora Hrvatske na lokalnoj, regionalnoj ili nacionalnoj razini.

Kako postati član?
Kandidat za člana dostavlja Upravnom odboru HMRR-a ispunjenu pristupnicu uz koju mora biti priložena pisana odluka skupštine kandidata o namjeri da postane članom HMRR-a, te se obavezuje da će plaćati članarinu i djelovati u skladu sa Statutom i drugim aktima HMRR-a.

Pristupnicu možete preuzeti ovdje: PRISTUPNICA

Na svojoj prvoj sjednici nakon primitka zahtjeva za članstvo Upravni odbor razmatra prijam kandidata u članstvo te može zatražiti dodatne informacije i predstavljanje kandidata. Članom se postaje danom donošenja odluke Upravnog odbora o prijmu u članstvo.

Koliko iznose članarina i upisnina?
Iznos članarine određen je odlukom Skupštine HMRR-a koja je održana 29. svibnja 2014. Godišnja članarina iznosi 800,00 kn uz iznimku za članove koji su u prethodnoj godini imali ukupni prihod manji od 70.000 kn (dokazuje se pisanom izjavom) za koje članarina iznosi 400,00 kn. Prilikom upisa novi član plaća i upisninu koja iznosi 100,00 kn.

Kako se plaćaju članarina i upisnina?
Članarina i upisnina uplaćuju se na račun Hrvatske mreže za ruralni razvoj, Kruge 48, Zagreb, IBAN HR3223600001101900394 kod Zagrebačke banke uz naznaku "članarina za 20__. godinu". Novi članovi uplaćuju i upisninu pa naznaka glasi "upisnina i članarina za 20__. godinu". Za trošak članarine i upisnine ne ispostavljamo račun, ali dostavljamo potvrdu o zaprimljenoj uplati.

Pozivamo vas u članstvo HMRR-a!

Želite li primati HMRR Info?

HMRR je član mreža

Prepare network logo Elard logo Hrvatski LAG-ovi logo